Actueel
 

Nieuwe website Voor een Ander Geluid

Het is misschien alweer een tijdje terug dat u  de website van het adviesbureau Voor een Ander Geluid hebt bezocht. Voor een Ander Geluid biedt u hét verschil op de Arbeidsmarkt.

In de achterliggende periode is hard gewerkt aan het opnieuw in richten van de achterkant, doorvoeren van tekstuele aanpassingen en er zijn relevante wijzingen aangebracht:

  • Nieuw is de samenwerking met Corinne Visser. Met haar eigen bedrijf, de Verbindende Schakel, is er een zakelijke relatie aangegaan waardoor Voor een Ander Geluid zich nog sterker kan profileren.
  • Een aanvulling is de pagina Actueel. Hierop zal geregeld aandacht worden gegeven aan relevante items, trends, informatie, en een agenda met ons trainingsaanbod, workshops en events.
  • Ook nieuw is de mogelijkheid ons te volgen zodat u actief op de hoogte blijft van onze activiteiten.

Maar het staat u vrij om als  bezoeker van de website Voor een Ander Geluid  vrijblijvend de informatie te lezen en / of te delen in uw eigen netwerk via de social media knoppen.
Natuurlijk zijn we benieuwd naar uw reactie en zien graag uw  feedback via het contactformulier tegemoet! Onder alle reacties worden 5 vouchers verloot ( waarde: 10% korting op training, dienst of workshop)

Wilt u standaard  op de hoogte blijven van onze activiteiten? Dan volstaat de aanmelding via de Button knop <volg ons>.
Wij zijn  trots op dit resultaat en verleiden onze  bezoeker graag om een sprong te maken voor een stap voorwaarts!

Geef een reactie: