Actueel
 

Schrikkel je mee in 2016? en onze terugblik op 2015!

Voor een Ander Geluid is vol enthousiasme van start gegaan in 2016. De eerste workshops zijn al weer gepland en de agenda vult zich met afspraken voor individuele loopbaanbegeleiding. We kijken vooruit, maar blikken eerst nog één keer terug. Die opdracht krijgen immers ook onze kandidaten. Reflectie op wat je hebt gedaan en gerealiseerd, is de basis voor het zetten van de juiste stappen!

2015, een jaar met een slagingspercentage van 90%

De opdrachten en klantrelaties zijn bediend vanuit de B2B en de Particulieren markt. We hebben voor alle werk naar werk trajecten (30), organisatie & coaching ( 8x), coaching van particulieren ( 9x), advisering/scan ( 4x), en begeleiding als startende ondernemer (7x) een slagingspercentage van gemiddelde 90% behaald. Een percentage om trots op te zijn!Deze opdrachten vonden plaats in de volgende  sectoren/ branches: Grafisch, Nieuwe Media, Metaal, Onderwijs, Zorg, Kinderopvang, Welzijn en Jeugdzorg. Daarnaast is er voor UWV, Arbodiensten en voor ZZP’ers gewerkt.

Al eerder hebben we gemeld dat in 2015 ook de samenwerking met Corinne Visser van start ging. Om samen workshops te kunnen geven is de werklocatie op de Lange Herenvest in Haarlem nu naast  gesprekslocatie geschikt gemaakt voor trainingsruimte en leeromgeving met 4 vaste computers, WIFI en koffiepot.

Voor de tweede maal hebben we aan de Leidse Universiteit in het voorjaar een succesvolle workshop voor studenten gegeven onder de titel “Hoe maak ik hét verschil op de Arbeidsmarkt?”.
In september verzorgde Voor een Ander Geluid uiteraard op geheel eigen wijze in de vorm van een Proeverij van Diensten de ‘Dag van de Loopbaan’ die jaarlijks door NOLOC wordt georganiseerd.

Last but not least doen we niet alleen aan scholing en begeleiding van onze kandidaten, maar hebben we zelf ook diverse netwerkbijeenkomsten bijgewoond en gewerkt aan deskundigheidsbevordering in samenhang met alle wijzigingen / ontwikkelingen in de sociale wet- en regelgeving.

Schrikkel mee in 2016!

Onze nieuwjaarskaart nodigde een ieder uit om mee te schrikkelen dit jaar. 2016 beschikt over een extra dag, dus extra mogelijkheid om te werken aan je loopbaan, het optimaliseren van de organisatie en hernieuwd inzetten op strategische personeelsplanning.  Wij zetten die extra dag graag samen in!

Maar was is nu schrikkelen?
Het betekent zowel nalaten als toevoegen en beide betekenissen zijn essentieel voor onze werkwijze. ‘Nalaten’ omdat Voor een Ander Geluid met kandidaten werkt aan het afleggen van belemmeringen en het losmaken van de ‘gouden kooi’. ‘Toevoegen’ omdat Voor een Ander Geluid met kandidaten werkt aan bewustwording van eigen talenten, vaardigheden en kansen waardoor zij deze met (meer) overtuiging weten in te zetten in hun CV, netwerk, startende onderneming of sollicitatieprocedure. Wij gaan dit jaar dus fors schrikkelen! We zullen onze agenda met workshops en activiteiten verder invullen, u via nieuwsberichten op de hoogte houden van relevante ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en uiteraard zal Voor een Ander Geluid er voor zorgen dat het optimale resultaat in arbeidsmobiliteit ook in 2016 wordt behaald. Wij maken graag hét verschil!

Geef een reactie: