Actueel
 

Wat zijn jouw arbeidswensen?

Leuk, met nog 1 week te gaan, zitten we al weer in de maand december. Voor de meesten van ons een feestelijke maand, maar vooral ook een drukke maand waarbij de verdeling tussen werk en privé onder spanning kan staan.
Voor een organisatie betekent deze periode ook de tijd om letterlijk de balans op te maken. Zijn alle budgetten goed verdeeld en gebruikt? Of moet er worden bijgestuurd? Is er nog budget over en of is alles goed begroot en besteed? Gaan we op dezelfde voet verder of is er ruimte voor andere keuzes en besteding? En met hoeveel budget gaan we 2022 in?

Belangrijke vragen in een onrustige periode met een onrustige arbeidsmarkt. Je wilt zo graag de balans en stabiliteit met je personeel en je organisatie goed houden.
Een attentie tijdens de feestdagen helpt daar natuurlijk wel aan bij. Het draagt bij aan betrokkenheid, verbinding met je werk en collega’s en het geeft ruimte voor plannen en goede voornemens.
Ik kan er nog steeds van genieten, die ene chocolade letter op mijn bureau met Sinterklaas, die kerstborrel, dat kerstpakket/ doos en de rust van de laatste werkweek van het jaar als half bedrijfsleven met kerstvakantie is.
Daarom vind ik het zo leuk mee te kunnen denken hoe ik je medewerkers en jouw organisatie hierbij van dienst kan zijn.

Wil je weten hoe?

Lees verder in mijn artikel op LinkedIn, of laat je reactie achter op mijn LinkedIn. Ik vertel het je graag!

#vooreenandergeluid #ontwikkelgesprek #voucher #promo #hrprofessional

Geef een reactie: