Online Masterclass 100% BETER

dinsdag  8 september 2020 / 14:00 – 15:00 uur

Het langdurig ziekteverzuim- en verzuimtrajecten kost bedrijven en ondernemers jaarlijks miljoenen euro’s. Zieke werknemers worden een kostenpost!
De  wet-en regelgeving wet verbetering Poortwachter geeft geen daling op de kosten van verzuim en re-integratietrajecten en het eenzijdig ontwikkelde aanbod geeft geen verbetering. Kan dat anders?

In deze masterclass neem ik je mee langs relevante onderwerpen, wat er mis gaat in verzuimtrajecten en hoe het anders kan. Met een frisse kijk en vanuit een andere invalshoek geef ik je de OPLOSSING VOOR DIT PROBLEEM.

Een win-win waarmee je zeeën van tijd en honderden euro’s bespaart. Tijd Voor een Ander Geluid!

Mijn naam is Isabel Hamer en ik ben een veelgevraagde expert in het casemanagement bij langdurig ziekteverzuim, als organisaties of bedrijven zijn vastgelopen met hun zieke werknemer. De complexiteit van de casus en het gebrek aan coördinatie en leiderschap van de werkgever of manager maken dat er niet beter op wordt. Voor mij is het dan “puinruimen” en structuur aanbrengen in de casus. Er zijn zoveel spelers rondom de zieke werknemer en vaak is er al zoveel tijd en geld geïnvesteerd en nog is de zieke niet beter. Ik leg jou graag mijn ontwikkelde methode in de masterclass. Ben je erbij?

Voor iedere deelnemer is er de gratis en handige 1ste Hulp Kit beschikbaar met de meest voorkomende onderwerpen en antwoorden vanuit de Hamer methode.

Voor wie is deze masterclass?

Voor iedere professional die met ziekten of zieke werknemers te maken heeft:

 • HR-adviseurs
 • HR-managers
 • Directeuren van MKB bedrijven
 • Arbodienstmedewerkers
 • CFO’s
 • Casemanagers ziekteverzuim
 • Intermediair zorgverzekering
Huidige situatie nu

Herken je dit? Een medewerker meldt zich (langdurig) ziek en dan ben je als werkgever verplicht de stappen uit de Wet Verbetering Poortwachter te volgen. Als iemand 6 weken of langer ziek is, is er vaak iets MEER aan de hand (behalve bij bijvoorbeeld fysiek letsel en dergelijke). En dat ‘meer aan de hand’ loopt vaak heel erg uit de hand. Soms zo erg dat de zieke werknemer zomaar 2 jaar niet werkt. JA 2 JAAR! Dat is niet niks en heel vaak echt NIET nodig.

Er vindt een verschuiving plaats van een goed functionerende werknemer naar een KOSTENPOST:

 • Van diverse af te nemen diensten/facturen waar je niet op zit te wachten
 • Niet om vraagt
 • Geen grip op hebt en
 • Waar je bovendien geen geld voor hebt

WAT KOST ZO’N ZIEKE WERKNEMER IN DIE 2 JAAR?

 • Minimaal €250 TOT €410 per dag!
 • 2 tot 3 ton per verzuimtraject als er niets gebeurt en er geen oplossing komt.
De visie van Isabel Hamer

WAT GAAT ER MIS BIJ (LANGDURIG) ZIEKTEVERZUIM?

Door de jaren heen heb ik ontdekt, ervaren en gezien dat er zoveel diensten voor de zieke werknemer zijn ontwikkeld die de afstand tot het probleem (de zieke werknemer) en de casus onnodig ingewikkeld hebben gemaakt. De zieke werknemer komt vaak in een kluwen van hulpverlening terecht, waar de coördinatie en de focus volledig zoek is.
Deze diensten staan de bedrijfsvoering van een ondernemer of leidinggevende en de fitheid van de werknemer enorm in de weg.
Mijn visie is door anders naar de situatie te kijken en DIE spelers de regie te geven, die de langdurig zieke werknemers ECHT nodig hebben. Want niemand wil gedoe en er uiteindelijk in verzuipen zonder dat het probleem voor 100% wordt opgelost.
Ik help daarbij, dat er een belletje gaat rinkelen, door iets anders te gaan doen dat tijd en euro’s bespaart.

Wat is dan de oplossing?

De oplossing, de HAMER methode, waarmee je zeeën van tijd en duizenden euro’s mee bespaart.
De HAMER methode bestaat uit 3 fases:

 1. Scannen en in kaart brengen van de huidige situatie
 2. Het probleem ontwarren en in de juiste context plaatsen
 3. Een aansluitende aanpak aanbieden met, aanbevelingen en verwijzing zonder gedoe.

De HAMER methode is een werkwijze die wezenlijk verschilt van aanpak van de Wet verbetering poortwachter.
Door vanuit een andere invalshoek naar langdurig ziekteverzuim te kijken en het stellen van de juiste vragen, komt een nieuw perspectief op de casus met een echte duurzame oplossing.
Het gaat daarbij om het “ontwarren” van alle informatie en de casus in de juiste context plaatsen. Vervolgens kan de juiste professional erbij gezocht worden, die antwoord kan geven op de vraag van de situatie die het geeft of vraagt. Ik leg je mijn methode uit in deze masterclass.

Wat ga je leren in deze masterclass
 • Aan de hand van de casus van Jeroen Jansen legt ik uit wat er gebeurt als je langdurig ziek bent.
 • Je krijgt een hele andere kijk op langdurig ziekteverzuim en het web van alle zorgverleners die er om een zieke werknemer een rol spelen
 • Met humor en een pakkend verhaal neemt ik je mee in 20 jaar ervaring casemanagement langdurig ziekteverzuim, het wordt ook lachen!
 • DE oplossing voor langdurig ziekteverzuim: DE HAMER METHODE

Na de masterclass heb je inzichtelijk:

 • Hoe het huidige systeem rondom de zieke werknemer in elkaar zit
 • Wat de valkuilen zijn van dit systeem
 • De hoge kosten die ziek zijn met zich meebrengt en hoe je enorm kostenbesparend kunt werken
 • Dat ziek zijn enorm veel tijd kan kosten als de bottleneck niet boven tafel komt en de zieke werknemer onnodig lang thuis zit
 • Wat de HAMER methode is!

Meld je aan voor de online masterclass 100% BETER.
De investering voor deze middag is €27,- excl BTW
Omdat we niet live kunnen samenkomen door de Corona maatregelen, ontvang je de 1ste Hulp Kit als  een verrassende bonus en wordt per post thuisgestuurd.
Stuur ons een berichtje via het contactformulier of bel 06 17 448 088

Aanmelden

Meld je aan via het contactformulier.