Voor wie

Ik wil je graag verleiden te investeren in een loopbaancoach die volledig snapt; ‘hoe lastig het kan zijn als je op het werk bent vastgelopen’ of ‘in je huidige loopbaan wordt onderbroken’.

Waardoor je op zoek moet gaan naar een andere manier om het werk te gaan doen, waar je goed in bent en waar je plezier aan beleeft. Wat heb jij dan nodig om bij het fundament van je loopbaan te komen en opnieuw op authentieke wijze een bewuste keuze te blijven maken?

Ik beleef er plezier aan om je aan de hand mee te nemen en dat zetje te kunnen geven. Door verbinding te maken met jouw persoonlijke vraag, door opnieuw te ordenen, niets weg te gooien maar anders neer te zetten. Ik verras je met andere invalshoeken, ik verleid je los te komen van de dilemma’s en de ontstane situatie.

Het zet je in beweging waardoor verandering mogelijk wordt en problemen kunnen worden opgelost. Verandering is mogelijk als je het ook durft te gaan doen! Laat mij dan dat ene zetje geven, waardoor jij weer verder komt met een ‘positieve verandering’ als resultaat.

Dat is koers en richting pakken in je loopbaan vanuit een bewuste keuze. Hiermee kan je de hele wereld aan! Het zijn mijn kernwaarden die jouw verder helpen om dit te gaan doen.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Maak dan nu een afspraak voor een gratis ‘Groei loopbaangesprek’. Dit vindt plaats via de telefoon of Skype. Klik hier!