Wie ben ik

Ik heb als praktijkvrouw jarenlange ervaring in het realiseren van succesvolle loopbaan- & re-integratie coaching. Mijn overtuiging is dat de persoonlijke authenticiteit het fundament is van de bewuste keuze in je loopbaan. Dan is verandering mogelijk en kan je de hele wereld aan.

Ik ben al meer dan 30 jaar actief voor diverse organisaties en particulieren, gediplomeerd  SPHBO-coach, SPHBO-loopbaanadviseur en geregistreerd loopbaanprofessional bij de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches NOLOC.

Ik richt mij op:

  • Groot zakelijke markt (inzetbaar als intermediair)
  • MKB gelieerd aan een CAO
  • De individuele kandidaat die gemotiveerd is te willen investeren in zijn eigen loopbaan

Nieuwsgierig hoe mijn aanpak ook in uw organisatie kan worden toegepast? Of een gratis ‘Groei loopbaangesprek’ als individueel persoon? Anders wellicht graag mijn verhaal horen tijdens een lezing? Neem dan vrijblijvend contact met mij op of bezoek mijn LinkedIn-profiel.